Prijava na 3. skupinski tek

👉V soboto, 16. marca vas lepo vabimo na KRASNI TEK, 3. brezplačni skupinski tek ❤️. Tokrat ima glavno vlogo KRAS in njihova kulinarika.
 
📍V cilju nas bo pričakalo rezanje pršuta in njegova degustacija. Manjkala pa ne bo niti degustacija rujne kapljice (Terana) :)
 
⏰Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri lesenih klopeh, hlodih in fitnesu na prostem). Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov.
 
Tekli bomo v skupinah:
🏃‍♂ 7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
🏃‍♂ 12 km v tempu 5.45 - 6.00 min/km.
 
⏰Ob 8.00 uri začnemo z Dobro jutro in legendarno skupinsko fotografijo na podestu pred bajerjem. Začnemo vsi skupaj lahkotno, po uvodnih 2 kilometrih sledi dinamično ogrevanje, nato pa se razdelimo v skupine.
 
🙋‍♀️🙋‍♂️🙋Brezplačni skupinski teki so dogodki, ki občanom omogočajo brezplačno vodeno vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno prebujanje pomladi v Ljubljani.
 
Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in oddati prijavnico.
 
💥PRIJAVA: https://fs9.formsite.com/oSW6PK/g0m5xokkme/index
 
☕Po teku gremo na degistacijo v našo bazo Gostilnica Pr' Cvetu (bivši Kačji pastir). Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!
 
Se vidimo. ♥

Ekipa projekta PRIPRAVE 2024
 
💥Tekaške treninge bomo začeli 1. aprila. 💥
Izberi skupino, ki se je boš udeležil na skupinskem teku (skupino lahko tudi zamenjaš na dogodku): *
Uporaba osebnih podatkov *
Dodelitev pravic za fotografiranje, snemanje in uporabo foto/video gradiva. *
Udeležba dogodka na lastno odgovornost. *