Model Worden

Wil je geld verdienen als erotisch model? Schrijf jezelf dan nu in!
Je kunt model-opdrachten doen, maar we kunnen ook je foto's en filmpjes op onze sites plaatsen.
Als je al materiaal hebt kun je dat aanleveren, maar a
ls je nog geen foto's hebt kun je die gratis laten maken. Het is dan eenmalig enkele uurtjes werk, vervolgens kun je er 24 uur per dag iets mee verdienen.
Wij betalen een uitstekende vergoeding per minuut en geven je maandelijks een afrekening. Overigens beloven wij geen gouden bergen. Je verdiensten hangen geheel af van hoe leuk je foto's zijn en hoe bijzonder jij bent.

Amateurclan is een van de oudste erotische sites van Nederland. Als je jezelf aanbiedt als model voor boekingen kun je door fotografen en erotische producenten benaderd worden voor shoots. Het geld wat je daar mee verdiend is 100% voor jou, wij vragen je geen commissie en geen inschrijfkosten! Wij vragen alleen aan de opdrachtgever een kleine vergoeding voor de bemiddeling. De enige eis die we aan jou stellen is dat je 18 jaar of ouder moet zijn voor erotisch modellenwerk, verder is er werk voor iedereen met of zonder ervaring. Je mag altijd zelf bepalen welke dingen je wel of niet doet. Ook mannen en stellen zijn welkom.

Na je inschrijving beoordelen we je profiel en krijg je een uitgebreide uitleg!

Voor welke opdrachten wil je poseren? *
Van welke diensten wil je gebruik maken? *
Privacy
Heb je al enige ervaring op dit vlak? *
 


Controleer of je alles hebt ingevuld en of je beide foto's via 'upload' hebt doorgestuurd.
DRUK NU HIERONDER OP VERSTUUR
Powered byFormsiteReport abuse